Tuningboxen
Verschillende Tuning Methoden
Remleidingen
Remsystemen
Vrachtwagens & Benzine Personenauto's
Vaak gestelde vragen

Prijzen.

De prijzen van de Smit Tuning TUNINGBOX vind u bij de automerken zoeker.

Bestellen.

Kunt u hier
Voor meer informatie: Contact

Garantie.

Op de Tuning Box geven wij 1 jaar garantie met kilometerbegrenzing van 100.000km, aan de eerste eigenaar vanaf aanschafdatum = factuurdatum, onder de volgende voorwaarden

Mocht er aantoonbare schade door de tuningbox ontstaan, dan nemen wij de fabrieksgarantie van de eerste eigenaar over, van maximaal 1 jaar tot 100.000 km, vanaf de dag van afgifte kenteken deel I. Op voorwaarde dat de Smit Tuning tuningbox door ons bedrijf is ingebouwd en de betreffende verkoop factuur aan ons overlegt wordt..

Verandert er iets bij uw autoverzekering?

Normaal gesproken blijft alles zoals het is, maar ons advies is dit even met uw verzekeringsbedrijf terug te checken, daar iedere maatschappij andere regels heeft.

Verandert de uitstoot?

In principe blijft de uitstoot van de auto hetzelfde.

Verandert het verbruik van de auto?

Bij de meeste auto’s is er een daling van het verbruik, welk schommelt om en nabij de 0,5-1L / 100 km, dit wordt mogelijk gemaakt door het optimaal afstemmen van de motor en door het hogere vermogen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het rijgedrag van de bestuurder. Indien men de schakelmomenten van het voertuig optimaal benut, hetgeen ons tuning-programma mogelijk maakt, stijgt het motorvermogen en het koppel bij een lager toerental, waardoor het verbruik van de auto vermindert. Dank zij de mogelijkheid van het vroeger op schakelen, kan men eerder naar een hogere versnelling overgaan. Lager toerental betekend, minder wrijving en daardoor een geringer verbruik.

Indien men vaak voor een langere periode het volledige vermogen van de auto benut, kan het verbruik tot 10% toenemen.

In het kader van klassieke testritten, hebben redacteuren van toonaangevende autotijdschriften ook het brandstof verbruik van ons systeem tegen het licht gehouden. (dit geldt voor Smit Tuning tuning box)

Overwegend ligt de nadruk bij dit soort test op het vol uit accelereren en hoogte van de topsnelheid:

Leest u ook de ervaringen die onze eigen klanten ondervinden met dit product: Klant-Ervaringen.

Is bij een getuunde motor een specifiek onderhoud gewenst?

Bij voertuigen met Longlive onderhoudsbeurten, waarbij gebruik gemaakt wordt van de voor geschrevene oliën, blijven de fabriek onderhoud intervallen gehandhaafd.

Herkent de garage bij een service beurt een fout?

Bij gebruik making van onze tuning worden er geen foutmeldingen door het diagnose systeem veroorzaakt, het voertuig gedraagt zich tijdens de inspectie hetzelfde als een standaard auto, het foutmelding systeem van het motor besturing apparaat blijft volkomen intact.

Is het gebruik van biobrandstoffen nog mogelijk?

Ja, als het gebruik van biobrandstoffen door de fabriek is toegestaan veranderd er door de installatie van de tuningbox niets.

Tuning methoden verschillen (nieuw venster)

Chiptuning of Smit Tuning Systems tuningbox?

Wat beter is hebben we hierboven uitvoerig besproken. Bepaal uw eigen standpunt.